Det går så sakta på jobbet

På min arbetsplats så går saker och ting i ett sakta mak och att komma fram till ett beslut kan ibland ta en mycket lång tid missförstå mig inte jag trivs på mitt jobb och med mina kollegor som jag tycker är fantastiska men det är det här med att allt går så sakta. För att ta ett exempel så har vi haft mycket problem med våra telefoner och när man har telefon konferenser som vi har ofta så måste tekniken bara fungera vilket den inte alltid har gjort. Från det att vi påpekat problemet till chefen om att vi måste byta operatör till att vi nu bytte till en annan mindre känd leverantör som jag kan säga fungerar mycket bättre tog det mer en två månader och det tycker jag är alldeles för lång tid. Nu är jag en ganska otålig person det vet jag men att allt ska vara så tungrott förstår jag bara inte.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>